Bröllop

Dopmusik & bröllopsmusik Sångare och sångerska till dop och bröllop

Bröllopssånger

se musikförslag här>>

 

 

 

 

 

 

 

 

Bröllopssång - musiker och solister

 

Sång och musik till bröllopet är något som ger vigseln en personlig känsla och en vacker inramning. Vi, Oscar Juhlin och Therese Wernersson, är sångare och musiker som framfört duetter och solosånger på bröllop i många år.

 

Att planera sången och musiken till bröllop är något vi tycker mycket om. Det finns många bröllopssånger för brudpar att välja mellan , både modern bröllopsmusik och klassiska, tidlösa sånger. Vi hjälper er ta fram noter och arrangemang som kan passa just er.

 

När ni väljer någon av oss som er bröllopssångerska eller bröllopssångare så kan ni vara trygga i att vi har lång erfarenhet och genuin utbildning. Vi har båda en bredd som gör att ni kan välja olika musikstilar och sångstilar, till exempel har vi sjungit klassiskt, pop, rock, visor, musikal, soul, jazz, musikal m.m. på bröllop och bröllopsmingel.

 

Kontakta oss på bröllopsmusik

Det finns ofta många frågor kring musiken till bröllop och vi kan hjälpa er med inspiration och tips. Här på hemsidan kan ni titta på olika musikförslag till bröllop, både till vigsel och mingel.

 

Välkommen att kontakta oss via E-mail: info@solister.se eller på telefon:

 

Therese Wernersson, sångerska & koordinator: 0735-79 62 39

Oscar Juhlin, sångare & kompgitarrist: 0736 - 41 98 45

 

Vi anlitas som solister, sångare och sångerska i Stockholm, Uppsala, Dalarna, Gotland & Öland.